Nieuws

Frittiertes Gemüseschnitzel von Schwartzwurzeln

Frittiertes gemüseschnitzel von schwarzwurzeln Bekijk een grotere versie van deze afbeelding Nog geen reacties

Kantines in Nederland en Duitsland zijn niet te vergelijken. In de kantine in Duitsland krijg je een paar soorten warm eten. Natuurlijk hebben ze ook wel broodjes maar dat is de uitzondering. Precies andersom als bij ons. In de kantine serveren ze vooral stevige Duitse kost en weinig groente. De verrassing was dan ook groot toen ze ineens Frittiertes Gemüseschnitzel von Schwartzwurzeln an Gemüserahmsauce und Butterreis aanboden. (meer…)

Schorseneren van HAK

Schorseneren van HAK Bekijk een grotere versie van deze afbeelding 6 reacties

Als de bekendste conservenfabrikant van Nederland ook schorseneren in het assortiment heeft is dat heel goed nieuws. Natuurlijk, verse groenten zijn altijd lekkerder dan groenten uit een pot. Maar als je geen tijd hebt en toch schorseneren wil eten dan is het mooi dat HAK potjes kant en klare schorseneren verkoopt. Deze schorseneren uit pot zijn trouwens ook prima te eten, helemaal geen straf. (meer…)

Schorseneren van Freshona

Schorseneren van Freshona Bekijk een grotere versie van deze afbeelding 8 reacties

Dat schorseneren niet de populairste groente ter wereld zijn weet ik heus wel. Maar dat heeft ook voordelen. Achterin een keukenkastje trof ik een flinke pot Schwarzwurzeln van Freshona aan.
Mijn vraag of ik misschien deze pot mocht hebben voor mijn website werd iets te gretig met Ja, neem maar mee! beantwoord. (meer…)

Schorsenerenoogst bij Arenosa in Lelystad

Schorsenerenoogst bij Arenosa in Lelystad Bekijk een grotere versie van deze afbeelding 2 reacties

Op deze video krijg je een mooi kijkje in de keuken van een akkerbouwbedrijf. Arenosa is met 8 hectare een van de grootste (de grootste?) telers van schorseneren in Nederland.
Met 8 hectare heb je echt flink wat schorseneren! Je moet er niet aan denken om die zelf even te schillen. Ze worden geoogst en mooi direct ingepakt. Prachtig om te zien. Vooral zo’n monstermachine erbij. Ik zou er best een keer op mee willen rijden!! (meer…)

Over deze site

Schorseneren.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Schorseneren.nl alles over het doel van deze site.