Over schorseneren.nl

Schorseneren zijn ronduit geweldig. Helaas weten nog maar heel weinig mensen dat. Ik hoor alleen maar verhalen over te lang gekookte schorseneren, of dat je er zo’n vieze handen van krijgt. Dat laatste hoort gewoon bij de charme van schorseneren. Zoals voor alle goede dingen in het leven, moet je er wat meer je best voor doen.

Goed bereide schorseneren zijn net zo’n delicatesse als asperges. Voor een fractie van de prijs! De schorseneer heeft een heerlijk zachte en nootachtige smaak. Het is een romige zachte groente. Het mooie is dat de schorseneer juist te koop is in de maanden dat er een beperkter aanbod aan groente in de winkel ligt. Juist dan kun je genieten van de schorseneer.

In chique restaurants krijg je nog wel eens een chipje van gefrituurde schorseneer. Op zich niets mis mee maar deze mooie groente verdient zo veel beter! Met deze website hoop ik van harte om mensen weer enthousiast te maken voor de schorseneer. Vraag uw groenteboer ernaar, zeur om schorseneren in je favoriete restaurant.

Geniet lekker van de schorseneren!

Okke

Over deze site

Schorseneren.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Schorseneren.nl alles over het doel van deze site.