Tagliatelle met schorseneren
Bekijk een grotere versie van deze afbeelding
75 reacties
- Voorbereidingstijd:
- 10 minuten
- Kooktijd:
- 30 minuten
- Aantal personen:
- 2
Ingrediënten
- 500 g verse schorseneren
- 1 citroen
- 1 flinke el boter of olie
- geraspte schil van 1 sinaasappel
- 1 theelepel piment
- 2 deciliter room
- 1 eetlepe grofgehakte en geroosterde hazelnoten
- 1 handjevol verse peterselie, grof gehakt
- 250 g verse tagliatelle
- peper
- zout
Ik ben altijd op zoek naar alles wat met schorseneren te maken heeft. Wat schets mijn verbazing?! Er is zelfs een prinses die zich niet te goed voelt om schorseneren te koken! Zomaar een recept knippen en plakken dat doe ik natuurlijk niet. Toch maar even deze Belgische groene prinses mailen. Gelukkig mocht ik het recept plaatsen. Lees hier haar mooie verhaal en lekkere recept met schorseneren.
Het recept van de Groene Prinses:
Weinig mensen raken enthousiast bij de gedachte aan verse schorseneren bereiden. Omwillen van het schrob- en schilwerk wordt de schorseneer in de volksmond weleens keukenmeidenverdriet genoemd. Ten onrechte, vind ik, want het voorbereidingswerk valt best wel mee. En wat meer is: schorseneren zijn op zich al zo lekker van smaak, dat ze zelfs het meest eenvoudige gerecht tot iets bijzonders maken.
Zo maak je het
Vul een ruime kom met een koud water en het sap van een citroen.
Trek keukenhandschoenen aan; het witte vocht in schorseneren maakt hardnekkige bruine vlekken op je huid die je maar moeilijk krijgt weg gewassen. Schrob onder de kraan het zand van de schorseneren. Schil ze vervolgens met een dunschiller en dompel ze onmiddellijk onder in het citroenwater om te voorkomen dat de schorseneren bruin kleuren.
Breng in een kookpan water met wat zout aan de kook. Snijd de schorseneren in stukken van ongeveer 5 cm, kieper ze in het kokende water en kook ze in ca. 10 minuten beetgaar. Giet de schorseneren af en laat ze goed uitlekken.
Breng water met zout aan de kook voor de tagliatelle.
Verhit de boter in een hapjespan en bak de schorseneren goudbruin. Je kunt ook olie gebruiken, maar je schorseneren zullen dan wellicht een tikje minder mooi bruin kleuren. Haal enkele schorseneren uit de pan voor de garnering. Voeg aan de overige schorseneren de room, de geraspte sinaasappelschil, het piment en peper en zout naar smaak toe. Laat de room op een zacht vuurtje wat indikken.
Meng de beetgaar gekookte tagliatelle door de schorseneren in room. Leg dit mengsel op de borden. Leg hier de schorseneren op die je apart gehouden hebt voor de garnering. Bestrooi nu met peterselie en de geroosterde hazelnoten. Eet smakelijk!
Meer weten over deze mysterieuze dame en haar lekkere recepten? Kijk op de site van de Groene Prinses.
Reacties
Over deze site
Schorseneren.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Schorseneren.nl alles over het doel van deze site.
patricia 9 juni 2011 17:14 uur
ziet er heerlijk uit ,ga ik zeker eens proberen,
dank u voor de tip ,
met vriendelijke gr
patricia
Okke Amerongen 12 juni 2011 22:19 uur
Graag gedaan Patricia. Laat zeker even weten of het recept lekker geworden is.
leo 23 oktober 2011 17:18 uur
De plakvlekken op je handen kun je makkelijk met terpentine verwijderen
ingrid 25 oktober 2011 14:05 uur
Schorseneren waren bij ons al bekent en op de gewone manier klaar gemaakt. Soms met een kaassausje of kerriesaus.Maar nu……Heerlijk genoten van deze manier. Vooral de sinasaappel(schil) smaak geeft er een aparte toon aan. Helaas geen tagliatelli in huis, dus zelf maar vers gemaakt. Hierdoor werd het een koninklijk gerecht.
Okke Amerongen 25 oktober 2011 19:50 uur
Hallo Ingrid, Geweldig dat je zelf dan maar Tagliatelle maakt! Dan heb je inderdaad een mooi feestmaal 🙂
Liesbeth 21 november 2011 17:31 uur
Heb gisteren schorseneren gekregen uit het groentepakket van Odin. Ga ze koken volgens dit recept!
Okke Amerongen 24 november 2011 19:49 uur
Hallo Liesbeth, Mooi om te horen, laat zeker even weten hoe het gelukt is!
Gerard 15 december 2011 12:02 uur
Hoi Okke, we hebben voor het eerst schorseneren in huis gehaald (pot van Hak om te proberen) hoop dat dit recept zo lekker is als het er uit ziet. Binnenkort eens kijken waar we verse schorseneren kunnen kopen.
Gerard
Okke Amerongen 15 december 2011 16:28 uur
Hallo Gerard, Met schorseneren uit de pot moet je dit recept ook best kunnen maken, vers is natuurlijk wel lekkerder. Schorseneren kun je bij biologische winkels meestal wel kopen. Gelukkig krijg ik ook af en toe mail dat mensen in de supermarkt schorseneren gekocht hebben. Dan moet je een beetje geluk hebben want meestal verkopen supermarkten nog geen schorseneren. Ik hoop dat daar snel verandering in komt!
Dirk 30 december 2011 17:49 uur
Erg lekker recept, het heeft er zelfs toe geleid dat mijn vader ze nu zelf in de tuin kweekt!
Okke Amerongen 31 december 2011 07:51 uur
Hallo Dirk, Mooi om te horen, schorseneren zijn makkelijk om te kweken. De grond moet wel los zijn anders krijg je hele kronkelige schorseneren met vertakkingen. Groot voordeel is dat je schorseneren kunt oogsten in de winter in een tijd dat er verder minder uit de tuin te oogsten is. Tenzij de grond natuurlijk bevriest…
Leonard 31 december 2011 16:13 uur
We hadden dit jaar voor het eerst schorseneren in de tuin. Het leek ons leuk om eens wat anders te proberen, en bovendien zaten we altijd met zakken vol groente in de zomer en bijna nix in de winter. En aangezien schorseneren in de winter geoogst worden leek ons dat ideaal. We zitten in een gebied met zware grond dus ik heb wat zand door de bodem gedaan. De meeste schorseneren zijn mooi recht maar af en toe vertakt er eentje. Twee week geleden voor het eerst schorseneer geoogst. Gezien alle verhalen vreesde ik nogal een drama met het schoonmaken maar dat viel heel erg mee! Ik heb ze met een dunschiller geschild onder water, geen centje pijn. Daarna klaargemaakt volgens bovenstaand recept, en we vonden het allebei erg lekker! Dus bedankt voor deze site en de recepten, we gaan er zeker nog meer proberen.
Mieke Druif 1 januari 2012 18:24 uur
De beste wensen voor 2012, met weer heerlijke recepten en wijsheden!!
Klinkt heerlijk ga ik zo uitproberen. Alleen die vieze handen….die heb ik nooit. Wel krijg ik mijn pan waarin de schorseneren kook bijna niet schoon.Ook al doe ik direct na het koken de pan vol met kokend water en azijn.
Zijn er nog tips om dit beter te krijgen c.q. te voorkomen????
Groet Mieke
Okke Amerongen 2 januari 2012 19:38 uur
Hallo Leonard, Mooi dat het recept goed is bevallen. Heel leuk om te horen en ik hoop dat je via deze site nog veel meer kookplezier zult beleven!
Okke Amerongen 2 januari 2012 19:41 uur
Hallo Mieke, Ik herken dit probleem. Bij mij zit er dan vaak bovenaan de pan aanslag. Met de schuurspons krijg je het er wel uit maar je moet dan wel echt flink schuren. Een slimmere tip dan gewoon hard schuren met een schuurspons zou mij ook welkom zijn. Wie weet raad?
Leonard 3 januari 2012 09:07 uur
@Mieke Terpentine las ik ergens, maar ik heb het zelf niet geprobeerd
Moos 4 januari 2012 10:06 uur
Schorseneren gekocht bij de Dekamarkt een supermarkt die verrassend veel in zijn assortiment heeft.
Ik ga ze ook volgens dit recept maken omdat het denk ik glutenvrij is.
Ik heb ze eens gemaakt en had ze toen in melk gelegd, waar was dat nou goed voor?
Misschien minder vlekken op de handen?
Okke Amerongen 6 januari 2012 09:02 uur
Hallo Moos, Bij mij in de buurt zit geen Dekamarkt maar als ik de kans heb ga ik er zeker een keer kijken. Ik zou er niet van uit gaan dat Tagliatelle glutenvrij is. Als de verpakking dat expliciet beschrijft dan klopt het hoop ik maar standaard bevat Tagliatelle wel gluten. Het koken in melk voorkomt het verkleuren en maakt schorseneren nog zachter van smaak.
Mieke Druif 6 januari 2012 18:14 uur
Hoi Okke, het recept staat nu al op 1 met stip!
Super, en tsjaad dat dat schrobben, ach na z’n heerlijke
Maaltijd! Dank!
Okke Amerongen 7 januari 2012 09:30 uur
Hallo Mieke, Mooi om te horen dat het recept goed bevalt! Op naar het volgende recept:-)
Meyke 22 januari 2012 17:35 uur
Heel mooi recept! Afgelopen week via groentenpakket voor het eerst schorseneren in handen gehad. Na een speurtocht op internet op deze site terechtgekomen en gisteren dan toch enigszins schoorvoetend aan de slag gegaan. Maar het schoonmaken is me uiteindelijk reuze meegevallen en de schorseneren waren zááálig! Zeker voor herhaling vatbaar.
Okke Amerongen 22 januari 2012 22:28 uur
Hallo Meyke, Mooi dat het recept goed bevallen is. Veel mensen komen via een groentenpakket in aanraking met schorseneren. Het schoonmaken valt inderdaad best mee. Er komen nog meer recepten met schorseneren op de site dus ik hoop dat je nog eens een lekker recept van de site maakt:-)
Gerard 18 februari 2012 11:43 uur
Dochter werkt bij de Digros, hebben ze deze week opeens verse schorseneren. Avondeten wordt dus dit recept met verse schorseneren, ben benieuwd.
Okke Amerongen 18 februari 2012 18:18 uur
Mooi Gerard dat ze nu ook schorseneren bij Digros verkopen. Ik hoop dat het lekker smaakt maar dat moet wel lukken!
Gerard 19 februari 2012 00:00 uur
smaakte prima
margriet vellekoop 22 februari 2012 21:12 uur
dag Okke,
inderdaad de Digros heeft schorseneren liggen, en met de aanwijzingen uit je nieuwsbrief (recept Groene Prinses) was het verwerken echt een makkie! Heb ze geschild met de kaasschaaf, ging prima
de smaak valt me niet tegen, maar het recept schorseneren/pasta vonden de disgenoten wat vlak. wij zijn ook geen veggies! Maar na één keer de receptuur gevolgd te hebben voel ik me vrij om te experimenteren, als dat wat wordt zal ik het laten weten.
dank voor je nieuwsbrief, ik lees altijd met belangstelling
Okke Amerongen 22 februari 2012 21:20 uur
Hallo Margriet, Mooi dat het recept en de schorseneren makkelijk te maken waren. Experimenteren kan ik alleen maar aanbevelen. Misschien met wat reepjes ham of zelfs spek, flink wat geraspte oude kaas erover, een peperige olijfolie. Gewoon er op los experimenteren. Veel succes en alvast eet smakelijk! Oh en bedankt voor de complimenten voor de nieuwsbrief 🙂
Danielle 23 februari 2012 18:12 uur
Beste Okke,
Wat een geweldige site is dit! Ik heb voor het eerst van mijn leven schorseneren in huis gehaald die ik bij de Bas kocht. Nu ik al die tips en lekkere gerechten lees kan ik niet wachten om ze klaar te maken. Morgen staan ze op tafel, en ik laat zeker even weten hoe het is gelukt! Groeten van Danielle, Dordrecht.
Okke Amerongen 24 februari 2012 14:53 uur
Hallo Danielle, Leuk om te horen. Ben benieuwd hoe de schorseneren bevallen zijn.
Walter & Wilma 25 februari 2012 19:23 uur
Nou wij gaan vanavond ook Schorseneren proberen klaar te maken, gekocht bij de BAS in Sliedrecht.
Walter & Wilma 25 februari 2012 21:13 uur
Klaar maken is helemaal gelukt met alle goede aanwijzingen. Bedankt voor de schoonmaaktips, was inderdaad super handig en ook nodig. Het was een belevenis deze (voor ons) nieuwe groente te bereiden en te eten. We moesten wel aan de smaak wennen, niet te uitgesproken smaak, maar het sausje maakte het compleet. Succes met de website.
Okke Amerongen 26 februari 2012 19:59 uur
Hallo Walter en Wilma, Fijn dat het goed gelukt is en dat het lekker was. Op naar het volgende schorseneren recept 🙂
Marion 27 februari 2012 16:15 uur
Voor het eerst schorseneren gekocht (bij dirk vd broek!) en klaar laten maken door man lief…moest de hars de volgende dag nog van de kraan schrobben 😉 Super bewerkelijk maar lekker geworden! Proefde heel ”aards” maar heeft van zich zelf geen uitgesproken smaak. Die sinasappel schil er door maakte het fris van smaak en walnoten ipv hazelnoten is een goede aanvulling. Gaan we zeker nog eens doen!
Handig hoor alle tips en trucks op deze site!!! bedankt!
Groetje Marion.
Danielle 27 februari 2012 17:15 uur
Het is erg lekker geworden allemaal. De sinaasappel heb ik er niet ingedaan, ben er intolerant voor. De hazelnoten vervangen door gehakte paranoten. De tip om ze in water te zetten van tevoren werkt goed, maar van iemand hoorde ik dat je dan juist de gezonde stoffen eruit trekt, de plakkerige stoffen zijn erg gezond. De tip die ik weer mee kreeg: alles goed insmeren met olijfolie, mesje, handen en dan gaat het ook zonder problemen.
Zodra ik ze weer ergens tegenkom, ga ik verder met recepten proberen. Bedankt!
Okke Amerongen 27 februari 2012 21:14 uur
Hallo Marion, Bedankt voor de complimenten. Mooi dat het gerecht in de smaak valt en ik hoop dat je nog meer lekkere recepten van deze site zult maken.
Okke Amerongen 27 februari 2012 21:15 uur
Hallo Danielle, De tip met olijfolie insmeren is nieuw voor mij en dat ga ik zeker proberen. Leuk dat je nog een recept met schorseneren gaat maken!
Caroline 28 februari 2012 19:10 uur
Vanavond het recept uitproberen, ben erg benieuwd ! Ik heb net de schorseneren geschild en het werk viel wel mee , alleen de keuken zit er een beetje onder ;-))))
Is er nog een leuk recept met schorseneren met pasta?
Alvast bedankt! groetjes Caroline
Okke Amerongen 28 februari 2012 19:21 uur
Hallo Caroline, Het valt ook best mee om schorseneren schoon te maken. Op dit moment heb ik maar een recept met pasta maar ik zal eens nadenken een nieuw recept met schorseneren en pasta. Wie weet dus binnenkort.
Caroline 29 februari 2012 17:34 uur
Gisteravond dus schorseneren gegeten ,maar ik vind eigenlijk asperges lekkerder, ik vond ze weinig smaak hebben, misschien is het een idee om extra wat verse parmezaanse kaas erop te doen ?! Misschien wordt het dan wat pittger….
Okke Amerongen 1 maart 2012 20:26 uur
Hallo Caroline, Asperges hebben een hele andere smaak en afgezien van de vorm vind ik het niet zo op elkaar lijken. Parmezaanse kaas erover is zeker een lekkere combinatie.
Rik 14 maart 2012 22:02 uur
Net een zak vol verse schorseneren uit de tuin van een klant gekregen. Erg aardig van ze. Ga dus morgen dit recept proberen. Ik laat weten hoe de smaak was.
Okke Amerongen 15 maart 2012 08:05 uur
Hallo Rik, Dat zijn nog eens goede klanten! Ik hoop dat het allemaal lekker was.
Rik 19 maart 2012 17:11 uur
Het was erg lekker. Schoonmaken viel wel mee, handschoenen aangedaan en gewoon onder de kraan geschild met dunschiller. Heb niet eens echt druk gemaakt over de aarde, die ging er met schillen toch wel af.
Ik weet alleen niet hoe met jullie zit, maar ben, zeg maar netjes uitgedrukt “ietwat flatulent” geweest daarna.
Zowel ik als mijn vriendin hadden dit. Nooit geweten dat schorseneren dat teweeg kunnen brengen.
Okke Amerongen 19 maart 2012 17:47 uur
Hallo Rik, Mooi dat het schoonmaken allemaal goed gegaan is. Bij mij brengt de schorseneer dit niet teweeg maar ik heb het wel al eens eerder gehoord. Belangrijkste is natuurlijk dat het jullie goed gesmaakt heeft!
Eppie 10 oktober 2012 08:36 uur
Het recept is heerlijk,ik heb er alleen nog wat oranjebloesemwater aan toegevoegd .De pankrijg je goed schoon met een vaatwastablet,water in de pan tablet erbij en het water aan de kook brengen.Aflaten koelen,borstel erdoor heen en schoon is de pan.
Okke Amerongen 19 oktober 2012 08:49 uur
Hallo Eppie, Mooi dat het goed gesmaakt heeft. Bedankt voor de tip voor het schoonmaken van de pan.
karien 21 oktober 2012 12:19 uur
Hoi, ik zoek een origineel recept met schorseneren bij hindefilet.
leonie hendriks 6 november 2012 19:02 uur
Dag Okke, ik schrijf in het wijkblad op dit moment over de vergeten groenten, met een recert erbij. Ik ben zelf niet zo bekent met de schorseneer. Het recept van de soep en de tagliatella lijkt me lekker en eenvoudig te maken.Onze turkse winkel verkoopt schorseneer maar gebruikt het niet zelf.
Vindt jij het goed als ik jou informatie gebruikt van deze pagina over de schorseneer?
Ik wacht je antwoord af.
Hartelijke groet van Leonie
Okke Amerongen 9 december 2012 07:54 uur
Hallo Leonie, Mijn excuses voor de late reactie. Natuurlijk vind ik het leuk als je mijn informatie gebruikt. Wil je dan mijn website als bron vermelden?
Suzan 21 januari 2013 19:31 uur
Schorseneren zijn inderdaad heerlijk! Ze zaten deze week bij mij in het groentepakket van de biologische kwekerij. Geen idee wat ik er mee aan moest. Toen kwam ik deze website tegen. Fantastisch!
tine 23 januari 2013 16:00 uur
Hoi heb voor het eerst schorseneren gekocht (ben 40 jaar getrouwd) dus ik ben benieuwd ,mijn probleem is dat ik geen melk en room mag en kaas lust in niet ,bak in glee en cocosvet,ben ook nog vegetarier ,dus ben ik benieuwd hoe ik het klaar moet maken ,eet ook geen koolhydraten ,alleen groente en vleesvervangers ,ook gebruik ik geen suiker, dus ik ga het uitzoeken hoe ik het lekker kan maken,
Page 23 januari 2013 18:03 uur
Deze groeten zijn deze week bij Appie Hein in de aanbieding en ook Pastinaat….jammie kan niet wachten om deze 2 groenten te verwerken.
Morgen die koude salade maken van deze site.
Okke Amerongen 26 januari 2013 12:51 uur
Hallo Suzan, Mooi dat het lekker was! Leuk dat ze in het groentepakket zaten. Zo ontdek je lekkere nieuwe dingen.
Nanja 1 februari 2013 15:19 uur
Hallo Okke, Ik ga dit weekend het recept uitproberen en wil dan als het zo lekker smaakt als het eruit ziet het recept graag opnemen op mijn website (uiteraard met verwijzing naar jouw website). Vind je dit oké?
Lex 2 februari 2013 16:17 uur
Geweldig recept. Een echte verrassing. Dit kun je iedereen voorzetten. Vanavond weer, maar nu met eigengemaakte pasta. Dat wordt weer smullen.
Enorm bedankt.
Okke Amerongen 3 februari 2013 11:09 uur
Hallo Nanja, Ik hoop dat het recept goed bevalt. Je kunt het zeker op jouw site opnemen met een link naar mijn site. Hartstikke leuk!
Okke Amerongen 3 februari 2013 11:09 uur
Hallo Lex, Bedankt voor de complimenten! Mooi dat het allemaal lekker was.
JJ 24 maart 2013 18:33 uur
Lekkere, subtiele smaak. De schorseneren waren heel erg lekker, en hoewel zacht van smaak, toch heel duidelijk anders dan anders. Zeer aanbevolen!
Elizabeth 2 april 2013 17:50 uur
Vandaag bij Villa Augustusin Dordrecht schorseneren gehaald.
Ga morgen voor de 2e keer het bovenstaande recept maken.
Smullen maar !!!
Nicolette Coops 15 november 2013 15:35 uur
Vorige week had een behoorlijk grote hoeveelheid schorseneren (veel te veel voor 1 persoon), maar in verband met het vele werk dat je hebt aan het schoonmaken wilde ik ze wel allemaal in 1 keer bereiden. Dus ik heb geprobeert of ze goed blijven na een korte tijd koken, afkoelen, invriezen en ontdooien … en ja hoor, gaat prima ! En zeker handig voor dit heerlijke recept waarbij ze toch nog opgebakken worden. Okko, bedankt voor deze lekkere recepten !
Eef 4 december 2013 20:10 uur
Hoi Okke,
Vandaag en gratis groentepakket ontvangen van ekonoom.nl via menzis. Inhoud; pak Basmati rijst, pak volkoren macaroni, winterwortelen, tomaten, chinese kool, winterpostelein én schorseneren! Ik dacht, wat zal ik hier eens mee gaan doen?
Bij jou kan ik een recept vinden voor schorseneren. Iets met rijst of macaroni. Lijkt me wel wat. Misschien salade van postelein erbij met tomaat en wortel…..
Jij nog tips?
Groetjes Eef
Eef 4 december 2013 20:21 uur
Hoi
En na even zoeken vind ik in mijn eigen kookboeken arsenaal 4 (!) recepten met schorseneer….
Eef
Okke Amerongen 5 december 2013 08:22 uur
Hallo Eef, Ik you gewoon dit recept voor Tagliatelle met schorseneren maken. Stampot met postelein is erg lekker. Eet smakelijk!
Gerrit 11 december 2013 08:53 uur
Was heerlijk. Ik heb er een vleesvariant van gemaakt door er kippedij aan toe te voegen. Prima combi. Heb de sinaasappel er ook door gedaan, maar dat is dan wel voor de liefhebbers.
Anneke van Jaarsveld 17 december 2013 10:33 uur
Gisteren het recept van schorseneren met tagliatelle gemaakt (met room, piment en sinaasappel), heerlijk!
Gaan we zeker vaker maken, lekker en feestelijk.
Maarten Vlijmincx 23 januari 2014 20:23 uur
Dag Okke, de schorseneren met tagliatelle gemaakt en zojuist gegeten. Ik had geen sinaasappel in huis en heb mandarijn gebruikt. Erg, erg lekker. Sinaasappel is waarschijnlijk iets frisser. Dat doe ik de volgende keer. Echt een super recept!
danny 26 januari 2014 19:57 uur
Kan je citroen misschien eff in het lijstje ingredienten zetten??
Okke Amerongen 1 februari 2014 15:14 uur
Hallo Danny, Bedankt voor de tip. Ik heb het in het recept aangepast.
Frans 4 februari 2014 16:57 uur
Al een oplosssing voor de aanslag in de pan. Veel boenen helpt me niet
Okke Amerongen 8 februari 2014 08:46 uur
Hallo Frans, Een beetje aanslag in de pan kun je zeker krijgen van het koken van schorseneren. Met een schuursponsje en wat schuurmiddel moet je dit er echt wel uit kunnen boenen. Veel succes.
JILL 9 maart 2014 19:11 uur
Om de schorseneren te schillen/krabben kook ik ze 5 tot 10 minuten in water en melk. Gaat vlot! Of het vlotter gaat dan de dunschiller weet ik niet, nooit geprobeerd!
Paula 26 maart 2014 12:46 uur
Leuk om te lezen dat schorseneren weer ontdekt worden. Ben 68 jaar en eet ze al mijn hele leven. Als kind was het zelfs mijn lievelingsgroente. Wij eten ze meestal met een bloemsausje met nootmuskaat maar een kaassausje is ook heel erg lekker. Wat betreft de plakkerige aanslag: deze is inderdaad met wat olie prima te verwijderen.
Esther 27 april 2014 17:08 uur
Zojuist de schorseneren geschild, straks de rest klaarmaken. Ik doe er ook nog wat dun gesneden reepjes gebakken kipfilet (vleeswaar) overheen.
Charlotte 18 oktober 2014 18:40 uur
Ik vind 10 minutem beetgaar koken echt te weinig, dan zijn ze nog niet gaar en ook nog niet echt lekker. Kan je er niet 10 tot 20 minuten van maken, naar smaak? Verder vind ik je recept heerlijk!
Jaapio 5 november 2014 17:09 uur
Lijkt me lekker, straks eens proberen klaar te maken, heb de schorseneren bij de Aldi gevonden, ze zien er prima uit.